all projects

Uniting The Garrison, Mosman

improvements to village community space

This existing seniors independent living unit village is part of an accessibility and common area upgrade program across the client’s village portfolio.

The brief called for the creation of improved community spaces, including a new five storey lift, communal room extensions, upgrade to lighting, upgrade to courtyard gardens and pool area.

The village contained a series of small and large courtyards across multiple levels, and the buildings’ aesthetic presented various multi-angled walls and features.

The new architecture sits respectfully within the existing aesthetic while providing an overall contemporary feel. Details and colour schemes were matched to existing, accessibility features were carefully considered (particularly on the pool deck level) to improve access across multiple existing floor levels.